Redo för jobb

Lite om Mig

Hur det började

Jag är legitimerad kiropraktor och Licensierad personlig tränare med en bakrund som professionell yrkesdansare. Jag har jobbat med träning & hälsa i 20 år. Med en mängd olika utbildningar så fortsätter jag att ständigt förkovra mig. Läs gärna mer om mig nedan.

Rörelse och aktivitet har alltid varit en stor del av mitt liv. Redan som liten 4-åring tog jag mina första stapplande balettsteg vilket några år senare resulterade i en professionell yrkesutbildning på Svenska balettskolan. Flera timmar träning per dag 6 dagar i veckan blev en vardag som var både enormt krävande, spännande & väldigt rolig. Redan då såddes ett frö hos mig som innebar viljan att hjälpa andra. Många skador och onödig smärta satte käppar i hjulet för flera av oss dansare, rätt hjälp hade resulterat i fler välmående skadefria och smärtfria dansare.
Jag minns än idag mitt första besök hos en kiropraktor, när jag klev ut därifrån kände jag mig 10 kg lättare, det kändes som ren magi.
Under mina år som dansare utvecklade jag samtidigt ett brinnande intresse för träning och hälsa. Här föddes också min starka vilja att inspirera andra till ett rörligt och hälsosamt liv vilket gjorde att jag så småningom sökte mig vidare till friskvårdsbranschen. Jag nu har varit verksam i SATS–koncernen i snart 20 år där jag som Personlig tränare, Gruppträningsinstruktör, utbildare och konceptutvecklare inte bara hjälpt tusentals människor att må bättre, utan också utbildat ett otal instruktörer och tagit fram nya träningskoncept som exempelvis Shape Up, Barre, HEAT, Triggerpoint och Afro. Jag utbildar även instruktörer på välrenommerade Safe-Education sedan ca 10 år tillbaka.
Min stora passion för träning och att utbilda gjorde att jag ville lära mig mer och bli ännu bättre. Inspirerad av en kollega sökte jag mig därför vidare till Kiropraktorhögskolan. Fem lärorika år senare examinerades jag, tog min legitimation och påbörjade min verksamhet som legitimerad kiropraktor på Hammarby sjöstads Kiropraktik. Under min mammaledighet växte tanken/viljan om att driva eget sig allt starkare och jag insåg också att jag ville ha nära till min familj. När möjligheten till att ta över lokalerna här på Västerled 2 fullkomligt ramlade över mig, så vågade jag efter pepp från Johanna som varit verksam i lokalerna i 15 år och som nu är naprapat bara ett stenkast härifrån att ta klivet. Stort tack Johanna! Det är med stor entusiasm, glädje och stolthet som jag öppnar dörrarna till Äppelvikens Kiropraktik & Rörelseklinik. Jag ser otroligt mycket fram emot att träffa dig!

Barnvagnen kan bli ett träningsredskap. På mamma/bebis small group tipsar jag dig om hur du tränar med din bebis.

Morgonlöpning i soluppgång. Jag optimerar ditt löpsteg.

Marklyft är en klar favorit. Jag guidar dig till att lyfta tyngre, säkert och effektivt.