TJÄNSTER

Individuell Träning

DNS 

DNS eller Dynamisk Neuromuskulär Stabilisering är en träningsmetod som bygger på att människans muskulära stabilitetsmönster är medfött och något vi idealiskt ska ha med oss hela livet. Skador, stress och felaktigt rörelsemönster leder till att vi förlorar den korrekta stabiliseringen. DNS metoden syftar till att återskapa/återställa det ursprungliga rörelsemönstret med specifik behandling och träning.
DNS metoden kan användas oavsett skada och kan öka funktion likväl som prestation. Med andra ord ger metoden goda resultat oavsett om du är motionär eller elitidrottare.

DNS metoden passar också utmärkt för dig som är eller varit gravid.

Gravidträning

Jag har under mina dryga 10 år som personlig tränare fått förmånen att träna många gravida och postgravida kvinnor med goda resultat. Den här träningen är för dig som är eller varit gravid och inriktar sig på att stärka & återställa din kropp så att den klarar av de enorma påfrestningar som den utsätts för. En del av träningen innebär att jobba med andningen för att på det sättet stärka mage rygg och bäckenbotten. Vi tränar så hårt din kropp och ditt mående klarar av. DU ska känna dig stark, glad trygg och säker.

Företagsbokning

Kontakta mig för träning och behandling.  Jag skapar något som passsar just dig och dina medarbetare.